/Büyük Özveri Kampanyası

Büyük Özveri Kampanyası

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı Yüzde 60 Faizi Üstlendi, 30 Yıllık Evden Ucuza Konak Satıyor

84 Ay 0 Faiz Avantajı ve 10 bin 839 Liradan Başlayan Sabit Taksitlerle Konakta Yaşama Fırsatı

” Ülkemizin içinde bulunduğu konjonktüre ve artan inşaat maliyetlerine rağmen birlikte geliştirdiğimiz Validebağ Konakları projesinde elimizi taşın altına koyuyor, Emlak Konut GYO kendi gelirinden, biz de kendi gelirimizden fedakarlık ederek finans maliyetini üstleniyoruz.
Altunizade gibi değerli bir semtte, denize bu denli yakın bir projede, konakta villa hayatı yaşamak isteyenler için bir daha ele geçmeyecek bir fırsat sunuyoruz.
Bölgede ikinci el konutların metrekare fiyatları dahi 25-35 bin liradan işlem görürken, emsallerine kıyasla yüzde 50 fiyat avantajıyla 11 bin 900 lira olarak belirlediğimiz metrekare fiyatını şu an Kartal’daki projelerde bile göremezsiniz.
Bankadan 84 ay vadeli kredi alınca ödeyeceğiniz yüzde 60 oranındaki faizi biz karşılıyor, yükünüzü hafifleterek, kârınızı artırıyoruz.
Vatandaşlarımızın tüm bu koşulları iyi değerlendirip, 31 Mart’a kadar devam edecek olan kampanyamızdan yararlanmasını dileriz.”

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markalarından DAP Yapı, İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biri olan, sahip olduğu koru sayesinde doğa ile iç içe bir yaşam sunan ve ulaşım akslarının merkezinde yer alan İstanbul Altunizade -Validebağ’da geliştirdiği Validebağ Konakları projesi ile lüks bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Konakta villa hayatı


Yatay mimarinin en özel şekilde uygulandığı proje 5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan oluşuyor. 1+0’dan 6+1’e varan daire alternatifleri ve 650 metrekareye kadar geniş daireler bulunan Validebağ Konakları’nda fiyatlar 1 milyon 214 bin TL’den başlıyor. Yüzde 25 peşin, yüzde 75 ise ‘84 Ay 0 Faiz’ avantajıyla; 10 bin 839 liradan başlayan sabit taksitlerle satışa sunuluyor.

Ziya Yılmaz: “Alıcımızın yükünü hafifletiyoruz”


DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kampanyayla birlikte tüketicinin aylık geri ödeme taksitinin azaltılmasını ve ev sahibi olmalarını teşvik etmeyi amaçladıklarını belirtiyor.
“Validebağ, İstanbul’un, belki de Türkiye’nin en özel yerlerinden biri olarak nitelendiriliyor. Bu önemli arazide yeşille ve doğayla bütünleşen konak mimarisinin en güzel örneğini sergiliyoruz. Validebağ’da yeni geliştirilen konaklarda m2 fiyatları 11 bin 900 TL. Aynı bölgede emsal projelere baktığınızda projelerin hem daha pahalı hem 20-30 yıllık binalar olduğunu görüyoruz. Bu eski konutlar dahi metrekaresi 25-35 bin liradan işlem görüyor.”
Demografik, ekonomik ve sosyolojik anlamda İstanbul’un en özel bölgelerinden olan Validebağ’da Emlak Konut güvencesi ve DAP Yapı kalitesiyle geliştirilen Validebağ Konakları için metrekare fiyatında yüzde 50 fiyat avantajıyla yeni bir imkan sunuluyor.
Yeşilin tüm zenginliğini kuş cıvıltıları eşliğinde sunan koru manzarasına ek, geniş iç bahçelere, peyzaj ve gölet manzarasına hâkim Validebağ Konakları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisleri, yürüyüş parkurları ve süs havuzlarıyla ve yaşları 15 ila 400 arasında değişen ağaçlar ile şehrin merkezinde doğayla iç içe hayatın kapılarını aralıyor.
Geçmişten bugüne en gözde yaşam bölgelerinden biri olarak nitelendirilen Validebağ, seçkin projelerle çevrelenmiş elit yaşamın adresi olarak gösteriliyor. İstanbul’un en tanınmış aileleri ve üst düzey işadamları Osmanlı döneminden bugüne ulaşan bu eşsiz yaşam alanına komşu yaşamak için sabırsızlanıyorlar.

Hababam Sınıfı’ndan izler taşıyor
Yaklaşık 200 yıl önce Bezmialem Valide Sultan’ın yurt içinden ve yurt dışından getirttiği ağaç ve bitki türleriyle adeta modern bir botanik bahçesine çevirdiği arazide Rıfat Ilgaz’ın önemli eseri Hababam Sınıfı’ndan uyarlanmış filmlere ev sahipliği yapan Adile Sultan Kasrı da yer alıyor.
Emlak Konut GYO ve DAP Yapı’nın el ele vererek oluşturduğu özel koşullar, hem oturum hem de yatırım amaçlı konut edinmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. Bitişiğindeki koruda çekilen Hababam Sınıfı’nın sıcaklığını ve samimiyetini yansıtan konaklar seçkin alıcıların beğenisini topluyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve denize yürüme mesafesinde


Anadolu yakasının ikinci en büyük yeşil alanı olan Validebağ Korusu, Koşuyolu ile Üsküdar’ın Altunizade ve Barbaros mahallelerinin kesiştiği noktada, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve Avrasya Tüneli’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Koru’nun tam karşısında konumlanan projeden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne direkt bağlanılıyor.
Anadolu yakasının ikinci en büyük yeşil alanı Validebağ arsası, adını aldığı korunun tüm nimetlerinden faydalanıyor. Koru, doğal güzelliği ve ekosistem olma özelliği ile spor, yürüyüş ve gezinti amaçlı olarak yoğun bir şekilde kullanılıyor. İstanbul’da, şehrin gürültüsünden, kalabalığından ve kirli havasından kaçmak isteyenler için sığınak niteliği taşıyor.

İsteyene deniz, isteyene koru manzarası


Validebağ Konakları; Beyzade, Ihlamur, Koru ve Rumeli isimleri verilen konsept konaklardan meydana geliyor. Beyzade Konakları, 47 mağazanın yer alacağı Nişantaşı Caddesi’ne hâkim, home – ofis konseptiyle, Ihlamur Konakları projedeki tüm peyzaj alanına hâkim olmasıyla, Koru Konakları Validebağ Korusu’nun eşsiz yeşilliğiyle buluşturan manzarasıyla, Rumeli Konakları ise günbatımının en iyi izlenebileceği konumuyla öne çıkıyor. Tüm konaklarda bahçe dubleksleri ve çatı dubleksleri ile geniş yaşam alanları sunuluyor.
Kampanya 31 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek.

1 Milyon TL Mevduat Getirisi Aylık — 1 Milyon TL Daire Alımı Aylık Taksitleri
Mevduat Tutarı — Getiri — Daire Bedeli — Taksitler
1,000,000 TL      9,780,00 TL  1,000,000 TL     8,900,00 TL

Not: Tabloda birinci sütunda 1 milyon TL mevduatın aylık getirisi, ikinci sütunda ise 1 milyon TL’lik daire satın alındığında % 25 peşinat ödendikten sonra kalan 750.000 TL için müşteriye sunulan 84 ay ödeme planındaki aylık taksit tutarı yer almaktadır.

Ziya Yılmaz;
“Emlak Konut GYO’nun Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül 2015 tarihinde kazandık.
75 şirket ve 45 konsorsiyum’un yarıştığı ihalenin kazananı olmak bizim için çok önemliydi. Lokasyon ve özellik olarak Anadolu Yakasının en değerli arazilerinden olan bu bölgede şehrimize yakışır muhteşem bir projeye imza atacağız. Koru ve deniz manzaralı, ulaşımı kolay bir lokasyonda örnek alınacak bir eser inşa edeceğiz. A ve A+ müşteriye yönelik tasarladığımız projemizde lüksün tüm öğeleri cömertçe kullanılacak.”
“Eskiden Osmanlı saray mensuplarının, sultanların, şehzadelerin, paşaların köşklerinin bulunduğu Acıbadem Validebağ’da, bu kimliğe yaraşan “ayrıcalıklı” bir proje yapacağız.”

Paylaş