/DAP YAPI ŞİKAYETLERİ HAKKINDA ÇOK ÖNEMLİ GELİŞME
DAP-YAPI-ŞİKAYETLERİ-HAKKINDA-ÇOK-ÖNEMLİ-GELİŞME

DAP YAPI ŞİKAYETLERİ HAKKINDA ÇOK ÖNEMLİ GELİŞME

DAP YAPI YAPILAN ŞİKAYETLERİN BİR ASLI OLMADIĞINI ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLERLE AÇIKLADI

DAP Holdingin aleyhinde yazılan şikayetlerin iş birliği neticesinde yapıldığı anlaşıldı. Planlı olarak düzenlenen şikayetler, yapılan incelemelerin sonucunda asılsız olarak kayıtlara geçti. Yönetim kurulu başkanı Ziya YILMAZ : “Bütün şikayetler tek bir çatı altından çıkmış, bu durumdan sorumlu olan kişileri tespit ettik, olaydan sorumlu olan kişilerin haklarında gerekli işlemler başlatılacaktır” dedi.

DAP YAPI HOLDİNG HIZLA BÜYÜYOR

dap yapı holding

Geliştirdiği nitelikli projelerle gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden biri olan DAP Yapı, 2017 yılında 1,1 milyar TL ciro rakamına ulaşarak müthiş bir başarı elde etti. İstanbul’da on binlerce markalı konut hayata geçiren DAP Yapı’nın, İstanbul dışındaki ilk yatırımı ise İzmir’de gerçekleşiyor. Deneyimli marka, İzmir’de inşa edeceği DAP İzmir’de sadece 2 bin 300 TL’den başlayan taksitlerle yatırımcılara keyifli ve ayrıcalıklarla dolu bir yaşam fırsatı yaratıyor.

ŞİKAYET VAR DAP YAPI

450 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen DAP İzmir, Bornova’da Atatürk Stadı’nın hemen yanında konumlandırılıyor. 31 ve 32 katlı iki bloktan meydana gelen projede toplam 707 konut ve ticari alanlar bulunuyor. DAP İzmir projesinin en önemli detayı ise; her biri balkonlu ve ferah dairelerden meydana gelmesi. 1+0’dan 3+1’e kadar farklı konut alternatiflerinin yer aldığı projede, dairelerin boyutları 211 metrekareye kadar varacak şekilde tasarlanıyor. Zengin sosyal donatı alanlarına sahip olan DAP İzmir projesinin sakinlerine sunduğu olanaklar arasında, ise, fitness salonu, sauna, müzik odaları, sanat galerisi ve moda & tasarım kütüphanesi, otopark ve güvenlik hizmeti bulunuyor.

Özel Ödeme Seçenekleri

DAP İzmir projesi, yoğun talep üzerine henüz lansmanı gerçekleştirilmeden topraktan satışa sunuldu ve çok kısa bir sürede önemli bir bölümünün satışı tamamlandı. Lansmana özel kampanya hazırlanan projede, kişiye özel ödeme seçenekleri oluşturuluyor. Ege Bölgesi’nde daha önce uygulanmamış avantajlar sunulan kampanya çerçevesinde; sadece 14 bin 950 TL’den başlayan peşinat ve 2 bin 300 TL’den başlayan taksitlerle DAP İzmir’den ev sahibi olunabiliyor. DAP İzmir’de ayrıca, topraktan satışa 1 yıl kira garantisi avantajıyla yatırımın 10 – 12 yılda kendini amorti etmesi planlanıyor. Daire fiyatlarının 299 bin TL’den başladığı projede 50 ay sıfır faiz kolaylığı da sağlanıyor.

Şikayet Değil, Herkes Memnun Kalacak

DAP İzmir’de düşük peşinat ve düşük taksit kampanyasıyla kişiye özel ödeme seçenekleri sunduklarını belirten DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz şunları söyledi: “İzmir’in güzelliğine yakışır, geniş daireleri ve balkonları ile huzurlu bir yaşam vadeden DAP İzmir’de sunduğumuz fiyat, bölgedeki eski evlerden bile ucuz. Her zaman olduğu gibi hem oturumcuların, hem de yatırımcıların memnun kalacağı bir fiyat politikası izliyoruz. DAP Yapı olarak müşterilerimizin memnuniyeti her şeyin üstünde geliyor. İzmir’de de örnek gösterilecek bir işe imza atacağız. Bu vesileyle talepleri karşılamak için lansmana özel kampanya fırsatı sunuyoruz.

İzmir’in Potansiyeli Artıyor

dap yapı izmir

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İzmir’in her geçen gün yükselen trendine şu sözlerle dikkat çekiyor: “Birçok sektörün faaliyet gösterdiği İzmir, dünyanın en özel şehirlerinden birisidir. Geçtiğimiz yıl İzmir’de, 34 bin 661 adedi birinci el olmak üzere 84 bin 184 adet konut satıldı. Türkiye’deki tüm illere baktığınızda ise; konut fiyatlarında en fazla artışın yüzde 18,9 ile İzmir’de yaşandığını görüyoruz. İzmir, bir süredir başta İstanbul olmak üzere orta ve üst düzey yöneticilerin daha fazla tercih ettiği veya yaşamak üzere iş fırsatlarını kolladığı bir şehir haline geldi. Beyaz yakalı göç alan şehirler sıralamasında ise; en başa yükseldi. Rakamlarda İzmir’e olan talebi fazlasıyla yansıtıyor. Son 10 yılda İzmir’de sanayi yüzde 140 arttı; İzmir, dünyada en hızlı büyüyen ikinci kent oldu. Turizm konusunda hem İzmir’in, hem de bölgede yer alan diğer şehirlerimizin müthiş bir potansiyeli var.”

TRAFİKTEN ŞİKAYET EDENLERE DAP YAPI VALİDEBAĞ KONAKLARI

dap yapı validebağ konakları

DAP Yapı, trafikten Şikayet Edenler için Boğaz’a ve Kız Kulesi’ne yakın mesafede, köprüye ve Avrasya Tüneli’ne komşu olan Validebağ Konakları, az katlı mimarisiyle bölgeye değer katıyor. Validebağ Konakları’nda 1+0’dan 6+1’e kadar farklı tiplerde konak seçenekleri bulunuyor.

Validebağ, ismini aldığı koruyla özdeşleşen, yemyeşil dokusu, kendine özgü havası ve eski semt kültürünü yaşatan seçkin sakinleriyle huzurun adresi… Komşuluk ilişkilerinin aynı sıcaklıkla sürdürülebildiği bu nezih semtte, güne ıhlamur ve çam ağaçlarının benzersiz kokusuyla uyanırsınız.

İstanbul’un en büyük doğal florası, Validebağ Korusu

Konak yaşamının seçkin adresi DAP Yapı Validebağ Konakları’nın hemen karşısında yer alan Validebağ Korusu, asırlık anıt ağaçlara, bir kısmı göçmen olan yüzlerce kuş çeşidine ve kelebekten sincaba kadar farklı birçok canlıya ev sahipliği yapıyor.

Gürültüden Şikayet Edenler için: Şehrin tam kalbinde koru ve gölet manzarasına karşı bahçe keyfi…

Yeşile daha çok alanın ayrıldığı özel peyzajında gölet ve yürüyüş yolları, yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanı ve lüks markaların yer aldığı alışveriş caddesi ise sosyal yaşama renk katıyor.

Şehir gürültüsünden şikayet edenlerin huzur bulacağı projeler Dap Yapı’dan..

2018 yılı içerisinde İstanbul’da Validebağ Konakları, İzmir’de ise DAP İzmir projelerine odaklanacak olan DAP Yapı, örnek dairelerini geliştirirken dış mimaride kullandığı modern ve çağdaş çizgiyi iç mimaride de devam ettiriyor. İç mimaride önceliği ise karmaşadan uzak bir ortamda huzurlu mekanlar tasarlamak.

DAP Yapı’nın 2018 projeksiyonunda iki farklı proje var; biri İstanbul Altunizade’deki Validebağ Konakları, diğeri de İzmir Bornova’daki DAP İzmir… İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Validebağ’da geliştirilen Validebağ Konakları, Anadolu Yakası’nın ikinci en büyük yeşil alanı olan Validebağ Korusu’nun tam karşısında konumlanıyor. Koşuyolu ile Üsküdar’ın Altunizade ve Barbaros mahallelerinin kesiştiği noktada, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve Avrasya Tüneli’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. 5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan oluşan projede 1+0’dan 6+daire alternatifleri ve 650 metrekareye kadar geniş daireler bulunuyor. Geniş iç bahçelere, peyzaj ve gölet manzarasına hakim Validebağ Konakları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisleri, yürüyüş parkurları ve süs havuzlarıyla ve yaşları 15 ila 400 arasında değişen ağaçlar ile şehrin merkezinde doğayla iç içe hayatın kapılarını aralıyor.

Validebağ Konakları, Beyzade, Ihlamur, Koru ve Rumeli isimleri verilen konsept konaklardan meydana geliyor. Beyzade Konakları, 47 mağazanın yer alacağı Nişantaşı Caddesi’ne hakim, home-ofis konseptiyle, Ihlamur Konakları projedeki tüm peyzaj alanına hakim olmasıyla, Koru Konakları Validebağ Korusu’nun eşsiz yeşilliğiyle buluşturan manzarasıyla, Rumeli Konakları ise gün batımının en iyi izlenebileceği konumuyla öne çıkıyor. Tüm konaklarda bahçe dubleksleri ve çatı dubleksleri ile geniş yaşam alanları sunuluyor.

DAP Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını hayata geçirdiği İzmir Bornova’da konumlanan DAP İzmir projesi ise 31-32 katlı iki bloktan meydana geliyor. Proje, konut ve ticari alanların bir arada olduğu 707 üniteden oluşuyor. 211 metrekareye kadar geniş dairelerin yer aldığı projede 1+0’dan 3+1’e kadar alternatif daireler bulunuyor.

Paylaş