/YEŞİLÇAM’IN GÜZEL OYUNCULARINDAN BAHAR ÖZTAN ANİDEN HASTANEYE KALDIRILDI
bahar öztan

YEŞİLÇAM’IN GÜZEL OYUNCULARINDAN BAHAR ÖZTAN ANİDEN HASTANEYE KALDIRILDI

Geçtiğimiz Ekim ayının ortalarında yumurtalık kanseri ameliyatı olan Gamzeli Güzel lakaplı Bahar ÖZTAN yılbaşı gecesi fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Kanser tedavisi için ameliyat olan eski Yeşilçam oyuncusu Bahar ÖZTAN geçirdiği operasyonun ardından taburcu olmasına rağmen geçtiğimiz gece aniden fenalaşarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

YILBAŞI GECESİ BİR ANDA KENDİNİ KÖTÜ HİSSETMEYE BAŞLADI

Yeni yılın ilk saatlerinde fenalaşan Gamzeli Güzel lakaplı oyuncu Bahar ÖZTAN ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Kanser tedavisinin ardından hastalığı tekrardan nükseden Bahar ÖZTAN özel bir hastane de tedavi altına alındı. Aielesinin bir an olsun yalnız bırakmadı. Oyuncunun oğlu Yiğit ÖZTAN ” Bir an da dün gece ağrıları çoğaldı aniden hastaneye kadırdık. Şu an tedavisi sürüyor iyi olmasını ümit ediyoruz, dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

2017 EKİM AYINDA UZUN BİR AMELİYAT GEÇİRMİŞTİ

Bahar ÖZTAN yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle Ekim ayında 12 saat süren zorlu bir ameliyat geçirmişti. ÖZTAN ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

YEŞİLÇAMIN GAMZELİ GÜZEL LAKAPLI OYUNCUSU KİMDİR?

Gamzeli Güzel lakaplı Bahar ÖZTAN İskenderun da 11.08.1962 senesinde dünyaya geldi. Çocukluğu ve gençliği İstanbul’da geçiren oyuncu ilk olarak TV ekranlarında şampuan reklamıyla karşımıza çıktı. İlerleyen zamanlarda bir çok reklam filminde oynadı. Bu dönemlerde gamzelerinden dolayı Gamzeli Güzel lakabına sahip oldu.
Aynı dönemlerde yayımlanan bir çok fotoromanlarda da yer alan oyuncu bir çok hayran kitelsine sahip oldu. Bunlardan bir kaçı Barış MANÇO ile de Çarlinin Melekleri adlı fotoromanlarında yer almıştır.

BEYAZ PERDEYE ŞAŞKIN MİLYONER ADLI FİLMLE GİRİŞ YAPTI

Herkesi kendine hayran bırakan ”Gamzeli Güzel” Bahar ÖZTAN, Şaşkın Milyoner filminde ilk olarak sinemayla tanıştı.
Çok kısa bir sürede Yeşilçam’ın en iyi oyuncularından olan Bahar ÖZTAN 80′ li yılların sonlarında fuarlarda Bülent ERSOY ve Seda SAYAN ile beraber çalışmıştır.
Gamzeli Güzel lakaplı oyuncu daha sonralarda çok sayıda filmde yer alan oyuncu, son olarak Aşk Kapıyı Çalıca ve Görgüsüzler isimli dizilerde yer almıştır.

bahar öztan

Paylaş