/Sosyal medyada bana sataşanlara şu Mesajı göndertiyorum

Sosyal medyada bana sataşanlara şu Mesajı göndertiyorum

Siyaset yaptığı 15 yıl boyunca Sayın Bakanımız Egemen BAĞIŞ onbinlerce insana hiç bir karşılık beklemeden çok iyilik yaptı. Bakanlık yaptığı dönem boyunca Kabine’nin en dürüst üyelerinden biriydi. Ailesini ve sağlığını ihmal ederek kendisine tevdi edilen görevleri elinden geldiğince en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştı. İnsanlara hep güvendi. Ama bundan tam 4 yıl önce 17 Aralık günü akla hayale gelmeyecek iftiralara maruz kaldı.

Hiç bir zaman alınmamış, başvurusu bile yapılmamış bir turist vizesine aracılık ettiği ve karşılığında haksız kazanç elde ettiği iddia edildi.

Hiç bir zaman alınmamış, başvurusu bile yapılmamış bir otel ruhsatına aracılık ettiği iddia edildi. Medya’da bazı haberleri engellediği iddia edildi ama bunu teyid edecek tek bir medya mensubu bile bulunmadı. TBMM soruşturma Komisyonu inceleyip suçsuz buldu. Savcılık talipsizlik verdi. TBMM genel kurulu oyladı ve akladı. Egemen Bey hesabını ülkemizde defalarca verdi ve yine verir ama başka bir ülkenin devletimizi tuzağa düşürmek için kurduğu tiyatro ile tekrar gündeme gelen FETÖ iftiraları prim vermeniz düşündürücü.

Sayın Bakanımıza saldırılar bitmedi. Önce Berkin Elvan’ın cenazesine katılanlara “nekrofil” dediği iddia edilip Alevi düşmanı ilan etmeye kalktılar sonra da “Bakara suresine Makara dedi” diyerek itibarını zedelemeye kalktılar. Bu ses kaydının adice kurgulanmış bir montaj olduğu yurtiçi ve yurtdışından alınan resmi raporlarla belgelendi:

http://egemenbagis.com/rapor

Raporları inceleyin. Özür dileyen gazeteci “montaj olmasına rağmen adım böyle birşey ile anıldığı için özür diliyorum” dedi. Raporların mahkeme tarafından çıkarılması zaman aldı. Sayın Cumhurbaşkanının bu konudaki yorumunu izleyin yeter:

Egemen Bey elhamdulillah müslümandır, herkes gibi sevap ve günahıyla. İnancını sorgulamak kimsenin haddi değildir. Siyasette de hep iyi ve kötü günde ülkesinin ve milletinin neferi oldu.

İşin acı tarafı birçok siyasi yol arkadaşı ve yardımına koştuğu insanların çok büyük çoğunluğu bu iftiralara sessiz kaldı. Daha bile ağırı bu insanların bir kısmı bu Fetö palavralarına inanmayı tercih etti. Sizin bile o yalanların etkisinde kaldığınız yada hala FETÖ sempatizanlığı yaptığınız anlaşılıyor.

Soruşturma komisyonunda bu iddiaların hepsine cevap verdi. Bunların belgelerini de göndeririz mail adresinizi verirseniz.

Bakanımız yaşadığı bu tecrübe için Rabbimize şükrediyor çünkü etrafındaki insanların gerçek yüzlerini gördü ve ülkemiz için adeta bir dalgakıran oldu. 4. Yılını geride bıraktığımız 17 Aralık yargısal darbe kalkışması olmasaydı ve gerekli önlemler alınmasaydı bu şerefsiz hainler 15 Temmuz’da başarılı olabilirdi. Egemen beye itibar suikastı düzenleyenleri Allah’a havale ediyoruz. Yaşadığı sıkıntıların mükafatını da sadece Allah’tan bekliyoruz.

Sanırız net bir cevap vermiş olduk. Fetö iftiralarına prim vermeyin lütfen.

Paylaş