/Kolpaçino Filmindeki Replikleriyle Hafızalara Kazınan Ünlü Oyuncu “Volkan Başaran” Kadıköy’de “M.Yasir ÖZEN” Tarafından Vuruldu.
Volkan Başaran

Kolpaçino Filmindeki Replikleriyle Hafızalara Kazınan Ünlü Oyuncu “Volkan Başaran” Kadıköy’de “M.Yasir ÖZEN” Tarafından Vuruldu.

05.06.2014 günü saat 14:50 sıralarında gerçekleşen olayda Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin Bulunduğu trafik Işık’larının bulunduğu Mevkide daha önceden yalan tanıklık yaptığı iddiası ile kendisini arayan “Musab Yasir ÖZEN” Ve yanındaki iki kişi tarafından aracının önü kesilerek aşağı İndirilen Başaran’ın vurulacağını anlaması üzerine Kuyubaşı istikametine doğru kaçtığı, Rastladığı bir ticari taksi ile uzaklaşmaya çalışırken, peşinden gelen zanlıların polis kimliği ile taksiyi durdurdukları ve taksinin içinde bulunan “Volkan Başaran’ı Kafasından vurarak olay yerinden uzaklaştıkları, kanlar içinde kalan Başaran’ın taksi şoförü tarafından uzaklaştırılırarak Kadıköy Haydarpaşa numune hastanesi’ne Götürüldü burada kırmızı odaya acil olarak alınan Başaran’ın ameliyata alınacağı öğrenildi

Volkan Başaran

Tarafların aralarında daha önceki dönemlerde husumet olduğu volkan Başaran’ın tedirgin gezdiği İstanbul adliyesinde görülen bir davada başaranların ÖZEN aleyhine Sahte beyanlar vererek yalan tanıklık yaptığı ve bu nedenle Başaran’ı çevrede ÖZEN’in Araştırttığı Gelen bilgiler arasında yer aldı. Başaran’ın olaydan önceki süreçte İstanbul Anadolu Cumhuriyet bas savcılığı’ na dilekçe ibraz ederek tehdit altında olduğu ve polis koruması talep ettiği de biliniyor.

Volkan Başaran

Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay caddesinde Gerçekleşen olay sonrası kimliği tespit edilemeyen iki zanlı ve “Musab Yasir ÖZEN” Hakkında arama kararı çıkartıldı.

Hadise Sonrası olay yerine giden olay yeri inceleme ve araştırma görevlileri çevredeki kamera görüntülerini toparladı alınan bilgilerden yola çıkarak zanlılardan birinin “Musab Yasir ÖZEN” Olduğu diğer iki kişinin ise kimlik tespitleri için Çalışma yapıldığı öğrenildi. İncelenen kamera kayıtlarında Başaran’ ın baş ve boyun bölgesinin doğrudan hedef alındığı dikkat çekti. İstanbul Anadolu adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı Olayla alakalı şahıslara yönelik arama kararı çıkarttı. “Yasir ÖZEN’in Geçmişe dayalı yapılan adli sicil sorgusunda cinayet adam öldürmeye teşebbüs nitelikli yaralama ruhsatsız silah taşıma çıkar amaçlı suç örgütü üyeliği tehtit bombalı saldırı gibi suçlardan birçok kaydı olduğu olaydan iki hafta kadar önce de bakırköy marinada yaşanan ve iki kişinin Öldü silahlı çatışmadan dolayı firari olduğu tespit edildi.

Volkan Başaran

Paylaş