/FERİT ŞAHENK’İN SON DURUMU NE?

FERİT ŞAHENK’İN SON DURUMU NE?

Ortaya Nusret ve medyanın en ünlü patronlarından birisi olan Ferit Şahenk arasında tartışma çıktığını ve bu tartışmanın ardından Nusret’in Şahenk’i bıçakladığı iddia edilmişti. Ama medya patronu Ferit Şahenk ve et restoranının sahibi Nusret Gökçe’den açıklama geldi. “Kesinlikle böyle birşey yaşanmadı. Ferit Şahenk benim bir abimdir” dedi.

Ünlü et restoranının sahibi Nusret Gökçe ve ünlü medya patronu Ferit Şahenk arasında bir tartışmanın çıktığı söylendi. Ardından bir süre sonra da et restoranının sahibi Nusret’in, medya patronu Ferit Şahenk bıçakladığı ve bunun üzerine ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldığı söylendi. Sonrasında Ege Haberin muhabiri Gizem Dağlıca’nın araştırmalarının sonucunda böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve hatta Ferit Şahenk ile Nusret Gökçe’nin abi kardeş gibi oldukları öğrenildi.

ferıt-sahenk-2

Bu akşam özellikle sosyete içinde Nusret’in Ferit Şahenk’i bıçakladığı, hatta Şahenk’in Bodrum’da bir hastanede yattığı dedikodusu her yere yayıldı. Ancak nedeni bilinmeyen bir şekilde herkese iletilmeye çalışılan bu haber tamamen yalan çıktı.

Biri Ferit Şahenk

Medyanın en sevilen patronlarından biri…

Diğeri Nusret

Türkiye’de ve dünyada en sevilen etçi…

Şahenk’in Türkiye’nin en değerli markası haline getirdiği bir karakter…

Ve bu akşam bir dedikodu atıldı ortaya:

Nusret, Ferit Şahenk’le kavga etti, sonrasında bıçakladı ve Ferit Şahenk de Bodrum Acıbadem hastanesine kaldırıldı” diye.

İkilinin bir süre önce biraz tatsızlık yaşadığı biliniyordu. Ancak sonrasında her şey tatlıya bağlanmış adeta baba-oğul gibi olmuşlardı. Buna rağmen kim, neden yaptı bilinmez ama şu anda bütün sosyete bunu konuşuyor. Ancak Ege Haber olarak araştırdık ve böyle bir olayın gerçekleşmediğini öğrendik, gerçeği merak edenlere de aktarıyoruz.

nusret-gokce-1

Paylaş