/Cumhurbaşkan’ı CHP Liderine Sert Sözlerle Karşılık Verdi

Cumhurbaşkan’ı CHP Liderine Sert Sözlerle Karşılık Verdi

Sayın Cumhurbaşkan’ı Recep Tayyip Erdoğan Chp Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Sert Sözlerle Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yozgat il kongresine katıldı.

Burada Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Erdoğan, “Kendi kayığına binen birilerini de yanına aldığı için bu aralar sesi biraz daha gür çıkıyor. Maalesef ana muhalefet partisinin ve ardından gidenlerin bu üslupları yüzünden ülkemizde hiçbir mesele kendi mecrasında tartışılamaz hale gelmiştir.” dedi.

“ÇÜNKÜ BU ZATIN DERDİ ADALETİ SAVUNMAK DEĞİL”

İşte Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’yla ilgili eleştirisinden öne çıkanlar:

Şu anda dikkat ederseniz, Anayasa Mahkemesi işine gelmeyen bir karar verdiğinde oraya herhangi bir savcı, işine gelmeyen bir iddianame hazırladığında, ona herhangi bir hakim, işine gelmeyen bir karar verdiğinde direk ona saldırdılar. Çünkü bu zatın derdi adaleti savunmak değil.

“ATATÜRK’ÜN RESMİNİ PARALARDAN KALDIRDIKLARINI BİLİYOR MU”

Tek derdi ağababalarının döneminde olduğu gibi devletin tüm imkanlarının kendi partilerinin emrine verilmemiş olmasıydı. Çünkü artık devletin tüm imkanları milletin emrindedir. Geçen gün baktım. Nazi dönemine atıfta bulunuyor. Peki bu zat aynı dönemde tek parti CHP’sinde Nazilerden aşağıya kalmayacak işler yaptığını bilmiyor mu? Kendi partisinin yayın organının ‘faşist İtalya’ya selam’ manşetlerini bilmiyor mu? Milletimizin ibadet ettiği camileri satışa çıkardıklarını bilmiyor mu? İnsanlarımızın yedikleri kuru ekmeği karneyle satın aldıklarını bilmiyor mu? Şimdi Atatürkçü geçindikleri halde o dönemde paraların üzerinden Cumhuriyetimizin kurucusunun resmini kaldırıp, kendi milli şeflerinin resmini koyduklarını bilmiyor mu? Geçmişteki tüm siyasi ve ekonomik krizlerin müsebbibin kendi iş bilmezlikleri ve hatta hıyanetleri olduğunu bilmiyor mu? Elbette biliyor.

“KAYIĞINA BİNENLER SAYESİNDE SESİ GÜR ÇIKIYOR”

Dert başka, onun tek derdi buralardan bir yol bulup ülkede yeni bir gerginlik alanı oluşturmaktır, yeni bir fitne kazanı kaynatmaktır. Kendi kayığına binen birilerini de yanına aldığı için bu aralar sesi biraz daha gür çıkıyor. Maalesef ana muhalefet partisinin ve ardından gidenlerin bu üslupları yüzünden ülkemizde hiçbir mesele kendi mecrasında tartışılamaz hale gelmiştir. Arada bir mecburen iki kelamla bile olsa kendilerine cevap vermek durumda kalıyoruz. Her zaman söylediğim gibi bizim için onun, bunun ne söylediğinin bir önemi yok. Biz önce Rabbimiz ne der ona bakarız, ardından da milletimiz ne der ona bakarız.

recep-tayyip-erdoğan1

Paylaş