/17 Yıllık Cinayetin Sırrını International Özel Dedektiflik Ve Araştırma Bürosu Çözdü!
ınternatıonal-dedektiflik-ve-arastırma-burosu

17 Yıllık Cinayetin Sırrını International Özel Dedektiflik Ve Araştırma Bürosu Çözdü!

Elazığ’da 2001 yılında yaşanan kadın cinayeti çözülmemişti. 1 çocuk annesi Yurdagül Kaya’nın cinayet olayını International Özel Dedektiflik ve Araştırma Bürosu çözmeyi başardı.

Elazığ’da 17 yıl önce ortadan kaybolan ve önceki gün babası, amcası ve kuzeni tutuklanan kadının cesedi bulundu. 1 çocuk annesi 42 yaşındaki Yurdagül Kaya’dan yıllardır haber alamayan bir arkadaşı, International Özel Dedektiflik ve Araştırma Bürosuna başvurdu. Başvuru üzerine özel dedektiflik bürosunun koordinesinde International Dedektiflik bürosunun dedektifleri çalışma başlattı.

2001’de Bursa’dan Elazığ’a geldiği belirlenen Kaya’nın, o tarihten bugüne kadar kimsenin görmediği bilgisine ulaşan dedektifler aileye yöneldi. International dedektiflik bürosunun çalışmasında kadının öldürüldükten sonra, cesedinin Bitlis’in Güroymak ilçesi sınırlarında bir köprüden atıldığı belirlendi. Bunun üzerine cinayet şüphesiyle ilgili gözaltına alınan baba H.K., amca H.K. ve amca oğlu O.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadının cesedi bulunup, kimsesiz olarak mezarlığa defnedilmiş. Araştırmasını sürdüren International dedektiflik bürosunun dedektifleri, kadının cesedinin bulunması için Bitlis’e yöneldi. Dedektifler, 2001 yılında Bitlis Güroymak ilçesi Aşağıkolbaşı köprüsü altında kimliği belirsiz bir kadın cesedinin bulunduğunu, otopsi sonrası Diyarbakır Yeniköy mezarlığına kimliği meçhul kimsesiz olarak defnedildiği bilgisine ulaşıldı. Defin öncesi 2001 yılında cesedin çekilen fotoğraflarından ve üzerindeki eşyalardan cesedin Kaya’ya ait olduğunu belirlendi. 1 çocuk annesi kadının eşarpla boğularak öldürüldüğü de ortaya çıktı. International Dedektiflik, bu durum hakkında şöyle konuştu; “Bir insanın gerçekten de böyle öldürülmesi kötü bir durum. Böyle durumların yaşanmaması için ilk olarak akıl yapımızı değiştirmek gerekir.” dedi.

ınternatıonal-dedektıflık-ve-arastırma-burosu

Paylaş